Autonavi24
   

Vragen en antwoorden

Zijn jullie sd kaarten nieuw of tweedehands?
De sd kaarten zijn nieuw en ongebruikt,
echter de oorspronkelijke doos/verpakking ontbreekt (zo kan ik de prijs laag houden)

*Tot wanneer zijn deze sd kaarten geupdate? Dit hangt af van welk auto-merk en jaaruitgave je aanschaft, voor de sommige auto merken zijn ze van dat jaar dat de sd kaart uitgegeven is. Voor sommige andere merken kan de landen-kaart van 1 of 2 jaar ervoor zijn (hier hebben wij geen invloed op). Voor vragen hierover kan je uiteraard ons ook eerst mailen of een Whatsapp sturen voor je het aanschaft.

Als ik meerdere sd kaarten aanschaf krijg ik dan korting?
Ja, 5% korting word automatisch berekent als je meer dan 90 euro aan sd kaarten aanschaft en 8% korting als je meer dan 180 euro aan sd kaarten aankoopt. Daarnaast is er een vaste klanten-korting van 5% * (Na je eerste bestelling wederom bestellen dan EERST inloggen met dezelfde email adres dan pas weer bestellen en de 5% klanten korting wordt direct berekent. Dit geldt ook als je na een eerdere bestelling een kortingscode hebt ontvangen)
(exclusief verzendkosten uiteraard).
*De vaste klanten-korting vervalt bij betaling via PayPal

Welke betaalmogelijkheden bied je aan? Je kunt bij ons betalen op de volgende manieren: Op onze website kun je bestellen en betalen met IDEAL/Bancontact of creditcard of PayPal. Deze kosten zijn ten alle tijden gedekt dus je bent verzekerd van levering of je geld terug 100% zekerheid dus. (vandaar dat prijzen op onze website ietsje hoger is want ook ik maak die kosten bij IDEAL/Bancontact/creditcard/Paypal) Met IDEAL via onze advertenties op Marktplaats
Of Betaling met Tikkie via Whatsapp(bij afhalen).
Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn per E-mail te bereiken of via Whatsapp +31682220829

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
Wij verzenden alleen aangetekend, zo ben je altijd verzekerd van levering.De kosten zijn binnen Nederland 5,25 euro voor bestelling tot 35,29 euro en daarboven 8,90 euro (per bestelling) en voor alle andere landen binnen Europa is dat vanaf 10,50 euro (aangetekend per bestelling)
Verzendkosten zijn altijd voor kosten koper.

Wanneer heb ik mijn bestelling binnen? Bij autonavi24.com is de verzending meestal de volgende werkdag, de gemiddelde levertijd na verzending is 1-2 werkdagen (binnen Nederland). Buiten Nederland is de gemiddelde levertijd 5 werkdagen. In het weekend wordt er niet verstuurd. Houdt er dus rekening mee dat je, wanneer je je bestelling op Vrijdag+Zaterdag of Zondag plaatst, deze na het weekend wordt verzonden. Bestel je eind November of in December dan kan het zijn dat de bezorging langer op zich laat wachten, dit ivm drukte van postnl .

Wat is de huidige status van mijn bestelling?
Om je op de hoogte te houden van de status van jouw bestelling, stuurt autonavi24.com je na elke stap in het bestelproces een bevestiging mail van de laatste status. Ontvang je de mail niet kijk dan even in je Spambox, soms komen ze daar terecht. Je kan ook de status zien als je inlogt en je kunt de factuur (print uw bestelling) vinden op de pagina Bestelgeschiedenis .

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?
Alle bestellingen worden geleverd via PostNL Pakketservice binnen Nederland, buiten Nederland door de locale bezorgdienst.

Kan ik ook langs komen om de sd kaart op te halen?
Ja dit kan uiteraard op afspraak, de betaling gaat via je mobiele telefoon middels een TIKKIE.
Ik neem dus geen cash geld aan
Om een afspraak te maken hiervoor, moet je even een bericht sturen via Whatsapp om een dag en of tijd af te spreken.

Verkopen jullie nog andere merk auto sd kaarten dan op de website staan?
Nee wij verkopen alleen wat er op onze website staat

Nemen jullie altijd sd kaarten terug?
Nee een sd kaart die aangekocht is en is veranderd door middel van de computer/auto aangepast word nooit zomaar terug genomen (dit gebeurt dus altijd op eigen risico)
Stop je de sd in de computer en er staat op je scherm ''wilt u de sd formatteren''DOE DIT NIET want al de navi gegevens worden dan gewist.               
LET GOED OP ZORG ALTIJD DAT JE DUS DE JUISTE SD KAART KOOPT, stel ons eerst een vraag als je het niet zeker weet wat je nodig hebt. Wil je een sd kaart updaten via je computer, dan gebeurt dit op eigen risico. Zorg altijd eerst dat de sd geactiveerd is in de auto, alvorens iets anders ermee te doen. (maak daarna een back up van de sd kaart met Windows (niet met Apple), gaat het mis dan heb je ieder geval nog de back up) en lees ook de handleiding die bij je auto zit.
Kan ik de sd kaart in elke auto stoppen van mijn auto-merk?
Nee is alleen voor de type auto merk zoals er duidelijk bij elk product pagina staat, dus werkt niet in ander type van hetzelfde merk (wat niet vermeld staat)
Hoe werkt de EXTRA 10% KORTING eigenlijk?                                                                                     Elke 2 weken is er een andere aanbieding van 10% korting bovenop de website prijs, om die korting te verkrijgen stop je eerst een product in je winkelmandje en als je klikt op ''ga naar kassa'' zie je dan staan ''heeft u een promotie coupon'' als je daar de code KORTING10 invult dan wordt de korting berekent. Let wel de korting is alleen voor het product dus de verzendkosten blijven gelijk.